Ons ontwerp

Spaarndammer Platbodem

Een combinatie van industrieel ontwerp, hoogwaardig materiaal en vakmanschap. Beschikbaar vanaf €5850 casco.

Bekijk alle opties

Kenmerken

Kwalitatief

Robuust en comfortabel

Een stevige constructie staat aan de basis van al onze boot-ontwerpen. Met zeewaardig aluminium dat zowel aan binnen- als buitenzijde is gelast bent u verzekerd van jarenlang vaarplezier zonder al te veel onderhoud. Daarnaast hebben onze platbodems een zeer goede waterligging, waardoor u in de meeste omstandigheden stabiel en comfortabel kunt blijven varen.

Veelzijdig

Van pleziervaart tot vissersboot.

Iedere boot die wij bouwen is uniek. U heeft zelf inspraak over de breedte, lengte en hoogte van de boot en zelfs over de dikte van het te gebruiken aluminium. Tevens is de inrichting van de boot geheel op uw wensen af te stemmen. Door onze modulaire botenbouw kunnen wij allerlei soorten boten maken, zoals pleziervaartboten, rondvaartboten, vissersboten, werkboten en maatwerk boten.

Populaire opties

Personaliseer uw eigen boot

Binnen ons modulaire boot-ontwerp hebben we een breed scala aan opties. We kijken graag samen met u naar uw ideale indeling. Om het makkelijker voor u te maken hebben we de meest gekozen opties alvast op een rijtje gezet. Uiteraard is maatwerk geen enkel probleem, neem daarvoor contact met ons op.

Het proces

Zo gaan we te werk

1.

Bezoek en offerte

U bent van harte welkom om op afspraak eens te komen kijken en de mogelijkheden te bespreken. Waarna u van ons een heldere offerte ontvangt.

2.

Bouwen van de boot

Na uw aanbetaling gaan we van start met het bouwen van uw nieuwe boot. We sturen u regelmatig een update met de voortgang hiervan.

3.

Ophalen of afleveren

Zodra uw boot compleet is kunt u deze bij ons ophalen. Indien gewenst laten wij deze afleveren door onze vertrouwde transportpartner.

Kom eens langs

Kom in contact

We nodigen u graag uit om eens vrijblijvend langs te komen in onze werkplaats. Dan laten we u zien hoe wij onze boten maken en kunnen we uw wensen bespreken.
Afspraak maken 06 42 73 88 85